Hur gör du vääärldens godaste frökex med olivolja?

Om ni hängt med oss på Fundly ett tag så kanske ni vet att olivolja är bra till SÅ mycket. Senaste upptäckten är hur bra det passar i de här frökexen som ni ska få recept på idag. Det blir otroligt gott, är samtidigt nyttigt och går jättesnabbt att göra. Gott till frukost, mellanmål och ostbrickan! Världens godaste… Läs mer.

Postat av Daniel Berglund för 9 månader sedan.

Den nyttiga olivoljan och hur vi kan använda den oftare

Olivoljans hälsosamma effekter har varit kända länge. Redan i Antika Egypten användes den som ett mirakelmedel för hudvård, då den ansågs både rena och återfukta huden. Här kommer vi skriva om den Nyttiga olivoljan och dess användningsområden. Olivoljans höga innehåll av enkelomättat fett och polyfenoler, en sorts antioxidanter, samt massvis med A och E vitamin. Denna… Läs mer.

Postat av Daniel Berglund för 1 år sedan.

Referenskunder!

Just nu erbjuder vi alla nya kunder att bli referenskund och behålla hela 60 kronor per såld produkt! På Fundly strävar vi alltid efter att utvecklas. Vi är alltid öppna för nya vägar och tankesätt. Detta gör vi för att ytterligare kunna förbättra tjänsten för er kunder. Vi strävar alltid efter att utvecklas och förbättras. Vårt mål… Läs mer.

Postat av Daniel Berglund för 1 år sedan.