Postat för 6 år sedan

Nu välkomnar vi Elsa till vårt team!

Fundly teamet växer och nu välkomnar vi Elsa till vårt team!

Här kommer några ord från vår nya stjärna:
”Jag heter Elsa Holmberg och i år lämnar jag tonåren bakom mig då jag till sommaren fyller 20 år. Idrott och aktivitet har alltid varit en stor del av mitt liv, faktiskt enda sen barnsben då jag har två äldre bröder som älskar att tävla och ser livet mer som en spelplan där det viktigaste är att vinna. Detta har bidragit till att jag har testat på alla möjliga idrotter och sett större delen av södra Sveriges idrottsanläggningar då jag som minst i familjen fått följa med på både den ena och andra matchen. Den sporten som ligger mig varmast om hjärtat är truppgymnastik och är idag tränare för två tävlingslag och har flera år som aktiv gymnast bakom mig. När jag inte jobbar hittar ni mig oftast i träningshallen, på gymmet eller med mina vänner.

Min bakgrund med stark koppling till föreningslivet och ideellt arbete gjorde Fundly till en attraktiv arbetsgivare och jag ser fram emot att komma i kontakt med flera lag och skolklasser för att hjälpa dem att förverkliga träningslägret eller skolresa. Som tävlingsmänniska älskar jag utmaningar och hoppas på flera nya erfarenheter inom branschen tillsammans med detta relativt nystartade företag. Hoppas vi ses på just din hemmaplan!”
Vi på Fundly är glada att välkomna Elsa till oss och vet att hon kommer hjälpa alla er föreningar att fortsätta växa i ert försäljningsarbete!

Av Daniel Berglund för 6 år sedan