Om oss

Hej!

Jag som grundade Fundly i Stockholm under hösten 2015 heter Daniel. Som ung idrottare deltog jag årligen i de försäljningar som var en naturlig del av idrottandet och nödvändiga för att vi skulle kunna nå våra mål. Men försäljningsprocessen var ofta komplicerad, inte minst för de inblandade föräldrarna, och gammalmodig med papper och penna.

Mitt mål med Fundly är att erbjuda ett nytt och modernt sätt för föreningar, lag och skolklasser att nå sina mål. Tanken är att produktutbudet ska innehålla något för alla, och inte bara produkter kunder köper för att vara snälla. Steget mot ett köp blir kortare och enklare när det är en produkt som kunderna vill använda och som dessutom sätter lite guldkant på tillvaron. Man ska inte behöva känna sig tvungen att köpa kakor, godis eller en salami man egentligen inte hade tänkt köpa. Rätt produkter ger er dessutom en enklare och trevligare säljupplevelse!

Själva processen är modernt flexibel och ni redovisar lätt er försäljning genom hemsidan. Vi på Fundly bidrar med all hjälp ni kan tänkas behöva, såsom försäljningsskolor eller specialdesignat material för just er!

Låter detta intressant för er? Tveka inte att slänga iväg ett mejl till Info@fundly.se  och berätta hur vi kan göra försäljningen bättre för er!